Také přemýšlíte, že už si budete dávat úplně nový plot? Je úplně jedno, jestli to bude plot na zahradu anebo třeba také plot na chatu. V dnešní době jsou velice populární a také nejvíce bezpečné betonové ploty. Pokud vás zajímá cena betonových plotů, tak se zkuste také hlavně podívat na webové stránky montazmpc.cz a najdete tam opravdu celkový ceník. Pokud také budete potom chtít nějaký servis, tak samozřejmě když se domluvíte s firmou, tak to potom nebude vůbec žádný problém. Cena betonových plotů není nikterak vysoká, ale také samozřejmě toho není zadarmo, protože cena betonových plotů je taková střední, ale zase, když to tak vezmete, tak budete mít opravdu kvalitní a pevné ploty.

Pevné betonové sloupky.

A takovéto betonové ploty vám vydrží téměř celý život, tedy alespoň tohle si myslím já. Protože podle mého názoru neuděláte chybu, když i vy si betonové ploty objednáte a necháte si je postavit. Partner stále chtěl takové kovové ploty, že si někde nechal u kováře udělat ozdobný kovový plot. Jenomže tohle jsem nechtěla, protože by to vyšlo dvakrát dráž než třeba kvalitní betonový pevný plot. Partnerovi jsem tedy řekla, ať se ještě pořádně rozmyslí a ať mi dá za pár dní rozhodnutí. Nakonec se partner rozhodl tak, že buďto dáme dřevěný plot anebo betonový plot, takže bylo rozhodnuto.

Plot si dejte dostatečně vysoký.

Já jsem právě chtěla betonový plot, partner chtěl buďto betonový nebo dřevěný plot, takže když jsme oba chtěli nakonec také betonové ploty, tak jsme si dali betonový plot a musím říct, že jsme opravdu spokojení. Dali jsme plot vysoký metr a půl a musím uznat, že tohle nám stačí a že tak je alespoň vidíme ven. Protože my máme akorát dva malinkaté pejsky, takže ty snad nepřeskočí ani půlmetrový plot. A pokud i vy stále váháte nad betonovými ploty, tak neváhejte, protože je to opravdu perfektní investice. Takováto investice, která se vám opravdu vyplatí, protože plot vám vydrží téměř celý život.